67 DE ZILE PÂNĂ CÂND VA FI DAT STARTUL CROSULUI TRANSFRONTALIER FREE SPIRIT RUN

67 DE ZILE PÂNĂ CÂND VA FI DAT STARTUL CROSULUI TRANSFRONTALIER FREE SPIRIT RUN

Au mai rămas două luni până când va fi dat startul celei de-a IV-a ediții a competiției Free-Spirit Run Ruse-Giurgiu, mai exact în data de 28 septembrie, ora 11:00. Înregistrarile au inceput încă din data de 21 iunie, iar taxa de participare este de 10 euro până la data de 25 august, apoi va fi de 20 de euro până la închiderea platformei de înregistrare.Pentru mai multe detalii și înregistrare, puteți accesa site-ul http://run.ruse-giurgiu.eu/ro/.

Unicitatea acestui eveniment constă și în faptul că startul se dă într-o țară, iar linia de sosire într-o altă țară. Pe principiul rotației, startul și finishul se schimbă în fiecare an. În 2019 startul pentru traseul de 15 km va fi în centrul orașului Ruse din Bulgaria, iar linia de sosire în Giurgiu, România.

Traseul este pe teren preponderent plat și străbate toate atracțiile principale ale celor 2 orașe de la Dunăre.
Trecerea graniței se face fără oprire pe podul lung de 2 km care face legătura între cele două maluri.
Capacitatea evenimentului este de 300 de participanți înregistrați în avans-profesioniști sau amatori.

Fiecare participant primește câte o medalie unică de metal, câte un tricou și transport de la/către start/finish. Cei mai buni competitori femei și bărbați din clasamentul general și din clasamentul pe categorii de vârstă primesc o sumă de bani ca premiu.

Vârsta minimă este de 18 ani. Fiecare participant trebuie să aibă dreptul de a sta sau de a călători legal pe teritoriul Bulgariei și României.

Vă dorim succes la antrenamente și să vă atingeți obiectivele propuse!

Ultima modificare: 18.08.2022 – 14:09 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul LUCRĂRI EFECTUATE DE ADPP ÎN ULTIMA PERIOADĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.